Foto App’s til mobilen

Foto App’s til mobilen

Efter jeg er kommet på Instagram er jeg mere og mere tilbøjelig til at tage et billede på farten og dele det derinde. Og selvom jeg nu har fået iPhone 5s som har et ganske godt kamera, synes jeg ind imellem at det er sjovt og brugbart at kunne redigere mine billeder inden de ryger på Instagram.
Instagram app’en har også nogle okay filtre, men for en nørd som mig er det bare sjovt selv at kunne justere direkte fra mobilen.

Apps til billederedigering

Jeg har nu prøvet rigtig mange forskellige apps, lige fra Photoshop Express og Camera+ til Color Effects og nu også SnapSeed.
Og lige nøjagtig SnapSeed synes jeg virkelig er værd at fremhæve! Den er udgivet af Nik Software Inc. for Google+ og er at finde både i App Store og Google Play.
Den giver mig så mange muligheder for redigering, og jeg får altid et fantastisk resultat ud af det – nemt og enkelt…
Man skal lige lære funktionerne at kende, men når det først er lært, er det nemt at vælge hvad der skal redigeres ved at slide op og ned, og så slide fra side til side for at skrue op eller ned for styrken af den pågældende redigeringsteknik.

Men der findes simpelthen et hav af apps til disse formål, og Creative Blog har lavet en top 30 her.
Det kan være svært og tidskrævende at finde rundt i hvad der er bedst, men prøv dig frem!

Hvilke apps til fotoredigering foretrækker du? Lad os inspirere hinanden 🙂

Posted under Foto, Grafik by

4 Responses


Læg en kommentar

Name Your Message
Email Website * We know you have something to say