Jeg elsker nyt tøj….

Jeg elsker nyt tøj….

… Men det kræver plads i skabet! En luksus jeg i lang tid ikke har haft, og derfor faktisk ikke har kunne købe nyt. Der var simpelthen ikke plads.

2/3-dele af det tøj der hænger i mit skab bruger jeg ikke, af den simple årsag at det er blevet for stort, efter et vægttab på ca. 12 kg. Det kan man da kalde et luksusproblem, men tror faktisk det er træls, når man ikke længere kan passe sit yndlingstøj mere, hvad enten det er fordi det er blevet for stort eller for småt. Det korte af det lange er, at jeg nu endelig har taget mig sammen til, at rydde op i skabet, og sætte det til salg.

Jeg havde mange overvejelser omkring, hvor på nettet jeg skulle sætte det til salg, og har nu valgt at prøve på Facebook i gruppen 7400 Tøjcentralen, som er en “lokal” gruppe for Herning og omegn.

Indtil videre har jeg fået god respons, og håber da det kan kaste nogle salg af sig. I skal da som læsere også have mulighed for at kigge hvad jeg ligger inde med. Derfor har jeg her lagt et lille udsnit op. I kan se meget mere på ovennævnte gruppe, men I skal også være velkommen til at stille spørgsmål herunder – eller endda byde på noget 😉

 Opdatering d. 15/6 – 2012

Jeg har efter 4 dage med mit tøj til salg på facebook, nu solgt 8 stykker tøj! Det er da en succerate der vil noget. Og det kan varmt anbefales, at man vælger en lokal gruppe at sælge i, da det er nemt at komme og prøve tøjet og afhente det. Man sparer altså både fragt og eventuelle gebyrer! Mon ikke Trendsales har det hårdt i disse dag?

Så jeg må pænt pakke min skepsis omkring salg via facebook væk, og erklære dette sociale medie ganske egnet til salg af brugt tøj!

Posted under Mode by

8 Responses


Læg en kommentar

Name Your Message
Email Website * We know you have something to say